Maalausilta Paint & Wine tyyliin

Kiinnostaisiko rento maalausilta viinin merkeissä?

PAINT  & WINE MAALAUSILTA

Abstraktin taiteen maalausillat Paint and Wine tyyliin ovat saaneet suuren suosion.  Järjestän iltoja Nurmijärvellä oman gallerian tiloissa. Galleria sijaitsee upeassa jugend-miljöössä Sääksjärven rannalla. Illan aikana jokainen pääsee maalaamaan abstraktin teoksen akryyliväreillä kangaspohjalle käyttäen omaa intuitiota ja luovuutta. Teoksen saa kotiin vietäväksi.

Hintaan sisältyy:

-maalit, pohjat, tarvikkeet ja opastus

Juomat hoidetaan itse. Voit tuoda vaikka skumppaa tai jääkahvia edistämään luovuuttasi. Kesto noin kaksi tuntia. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla.

Voit kerätä kaveriporukan myös itse ja olla yhteydessä, niin sovitaan ajankohta. Ilmoittelen tulevista illoista Instagramissa ja tämän sivun Ajankohtaista osiossa. Paikat täyttyvät nopeasti. Yrityksille voidaan myös räätälöidä paketti virkistysiltaan tai tyhypäivään. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta.

Nurmijärvellä pidettävät pienryhmä illat 80€ / hlö sis. alv 24 %

PAINT & WINE MAALAUSILTA PARISKUNNILLE

Pariskunta maalausillan voi varata joko yksityistilaisuutena tai tulla valmiiseen noin kolmen pariskunnan porukkaan. Tässä pääsette puolisosi kanssa yhdessä maalaamaan isomman 100x81cm taulun. Voit kerätä kaveriporukasta muutaman pariskunnan mukaan ja sovitaan kaikille käyvä aika. Mainio idea myös vaikka häälahjaksi.

Hinta 160€ / pariskunta pienryhmässä. Yksityistilaisuutena 260€

LUONTOJOOGA- JA MAALAUSPÄIVÄ

Anmari Turusen ohjaamassa luontojoogassa yhdistyy lempeä liike ja luontoyhteyden kokeminen. Luontojoogassa herätellään aisteja ja inspiraatiota. Kahvitauon jälkeen siirrytään maalauspuuhiin. Hintaan sisältyy kahvi ja suolainen piirakka. Ilmoitathan erityisruokavaliosta ilmottautumisen yhteydessä.

Hinta 120€ / hlö

Palautteita:

”Oli hienoa päästä kokeilemaan maalaamista, kun kaikki oli hienosti valmiina. Puitteet oli inspiroivat hienojen taulujen ympäröimänä.”

”En muista milloin olisin tehnyt jotain näin kivaa. ”

”Kiva tapahtuma ja uusi kokemus minulle. Suosittelen!”

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai

sähköpostitse hello@noralaaksonen.com

Tavoitat minut myös Instagamin tai Facebookin kautta.