MAALAUSELÄMYKSET

PAINT  & WINE -MAALAUSILTA

Abstraktin taiteen maalausillat Paint and Wine -tyyliin ovat saaneet suuren suosion.  Järjestän iltoja Nurmijärvellä oman gallerian tiloissa. Galleria sijaitsee upeassa jugend-miljöössä Sääksjärven rannalla entisen keuhkoparantolan alueella. Ympäristö on rauhoittava ja samalla inspiroiva. Päärakennus on 1903 rakennettu kivilinna, joka on suosittu nähtävyys kohde.

Illan aikana jokainen pääsee maalaamaan abstraktin teoksen akryyliväreillä 40x50cm kangaspohjalle käyttäen omaa intuitiota ja luovuutta. Teoksen saa kotiin vietäväksi.

Hintaan sisältyy:

-maalit, pohjat, tarvikkeet ja opastus

-viinilasit ja pullonavaaja

Juomat hoidetaan itse. Voit ottaa viiniä tai mitä tahansa muuta juomaa mukaan. Kesto noin kaksi tuntia. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla.

Voit kerätä kaveriporukan myös itse ja olla yhteydessä, niin varataan teille yksityistilaisuus.

Ilmoittelen tulevista illoista Instagramissa ja tämän sivun Ajankohtaista osiossa. Paikat täyttyvät nopeasti. Yrityksille voidaan myös räätälöidä paketti virkistysiltaan tai tyhy-päivään. Lettovillasta löytyy muitakin aktiviteetteja, kuten luontojoogaa, rentoutustunteja, rantasaunaa, kasvojen hoitoa kosmetologin opastuksella ym. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta tai hello@noralaaksonen.com

Hinta 80€ / hlö sis. alv 24 

•••

PAINT & WINE -MAALAUSPAJA PARISKUNNILLE

Pariskunta maalauspajan voi varata joko yksityistilaisuutena tai tulla valmiiseen noin 2-3 pariskunnan porukkaan. Tässä pääsette puolisosi kanssa yhdessä maalaamaan isomman noin 70x90cm taulun. Voit kerätä kaveriporukasta muutaman pariskunnan mukaan ja sovitaan kaikille käyvä aika. Mainio idea myös vaikka häälahjaksi.

Hinta 190€ / pariskunta pienryhmässä. Yksityistilaisuutena 300€

•••

YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Meillä onnistuu kaikenlaiset yritystapahtumat Röykkä Resortilla, kuten virkistys-, kokous- ja tyhy-päivät. Jugendlinnasta löytyy kokoustiloja ja rantasauna, joista voidaan tehdä juuri teille sopiva paketti maalauselämyksen yhteyteen. Catering hoituu paikallisten pitopalveluiden toimesta. Linnan tornissa voi yöpyä noin 12 hengen ryhmät. Toimii hyvin myös polttari- ja synttäriporukalle.

Pyydä tarjous hello@noralaaksonen.com

•••

röykkä resort
maalausiltaay
maala

Palautteita:

”Oli hienoa päästä kokeilemaan maalaamista, kun kaikki oli hienosti valmiina. Puitteet oli inspiroivat hienojen taulujen ympäröimänä.”

”En muista milloin olisin tehnyt jotain näin kivaa. ”

”Kiva tapahtuma ja uusi kokemus minulle. Suosittelen!”

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai

sähköpostitse hello@noralaaksonen.com

Tavoitat minut myös Instagamin tai Facebookin kautta.