MAALAUSILTA "PAINT & WINE"

Kiinnostaisiko rento maalausilta viinin merkeissä? Täällä unohtuu huolet ja murheet.

PAINT  & WINE MAALAUSILTA

Abstraktin taiteen maalausillat Paint and Wine tyyliin ovat saaneet suuren suosion.  Järjestän iltoja Nurmijärvellä oman gallerian tiloissa. Galleria sijaitsee upeassa jugend-miljöössä Sääksjärven rannalla entisen keuhkoparantolan alueella. Ympäristö on rauhoittava ja samalla inspiroiva. Päärakennus on 1903 rakennettu kivilinna, joka on suosittu nähtävyys kohde.

Illan aikana jokainen pääsee maalaamaan abstraktin teoksen akryyliväreillä 40x50cm kangaspohjalle käyttäen omaa intuitiota ja luovuutta. Teoksen saa kotiin vietäväksi.

Hintaan sisältyy:

-maalit, pohjat, tarvikkeet ja opastus

-viinilasit ja pullonavaaja

Juomat hoidetaan itse. Voit tuoda vaikka skumppaa tai jääkahvia edistämään luovuuttasi. Kesto noin kaksi tuntia. Aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla.

Voit kerätä kaveriporukan myös itse ja olla yhteydessä, niin sovitaan ajankohta. Ilmoittelen tulevista illoista Instagramissa ja tämän sivun Ajankohtaista osiossa. Paikat täyttyvät nopeasti. Yrityksille voidaan myös räätälöidä paketti virkistysiltaan tai tyhy-päivään. Lettovillasta löytyy muitakin aktiviteetteja, kuten luontojoogaa, rentoutustunteja, rantasaunaa, kasvojen hotoa kosmetologin opastuksella ym. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeen kautta tai hello@noralaaksonen.com

Hinta 80€ / hlö sis. alv 24 

 

•••

 

PAINT & WINE MAALAUSILTA PARISKUNNILLE

Pariskunta maalausillan voi varata joko yksityistilaisuutena tai tulla valmiiseen noin kolmen pariskunnan porukkaan. Tässä pääsette puolisosi kanssa yhdessä maalaamaan isomman 100x81cm taulun. Voit kerätä kaveriporukasta muutaman pariskunnan mukaan ja sovitaan kaikille käyvä aika. Mainio idea myös vaikka häälahjaksi.

Hinta 160€ / pariskunta pienryhmässä. Yksityistilaisuutena 260€

 

•••

 

TYHY-PÄIVÄ

Järjestämme Lettovillassa yrityksille tyhy- /virkistyspäiviä. Voitte valita akryylimaalaus-pajan taulupohjalle tai taidepaperille. Lisäksi on mahdollisuuksia saada myös toinen aktiviteetti yhteistyökumppaneilta. Ruokailut järjestyy myös tilauksesta. Alla muutama esimerkki:

-maalauspaja + luontojooga

-maalauspaja + hengähdyshetkiä rentoutus

-maalauspaja + luontovisailu suunnistaen ympäristössä.

-maalauspaja + rantasauna

-maalauspaja + kasvojenhoitohetki kosmetologin opastuksella

Pyydä tarjous hello@noralaaksonen.com

 

•••

 

LUONTOJOOGA- JA MAALAUSPÄIVÄ

Anmari Turusen ohjaamassa luontojoogassa yhdistyy lempeä liike ja luontoyhteyden kokeminen. Luontojoogassa herätellään aisteja ja inspiraatiota. Kahvitauon jälkeen siirrytään maalauspuuhiin. Hintaan sisältyy kahvi ja suolainen piirakka. Ilmoitathan erityisruokavaliosta ilmottautumisen yhteydessä.

Pyydä tarjous. Minimi 5 osallistujaa.

maalausiltaay
maala

Palautteita:

”Oli hienoa päästä kokeilemaan maalaamista, kun kaikki oli hienosti valmiina. Puitteet oli inspiroivat hienojen taulujen ympäröimänä.”

”En muista milloin olisin tehnyt jotain näin kivaa. ”

”Kiva tapahtuma ja uusi kokemus minulle. Suosittelen!”

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai

sähköpostitse hello@noralaaksonen.com

Tavoitat minut myös Instagamin tai Facebookin kautta.