YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Järjestän maalauspajoja myös yksityistilaisuuksina ryhmille. Röykkä Resortille voit tuoda oman kaveriporukan illanviettoon tai työtiimin virkistyspäivään. Sopii hyvin polttareihin, synttäreihin ja kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin. Maalauspajan yhteyteen voidaan ottaa rantasaunaa, kokoustiloja tai koko jugendlinnan torni, jossa voi majoittua jopa 12 henkeä. Tarjoilut voidaan tilata yhteistyökumppaneilta tai esimerkiksi linnan tornissa voitte valmistaa omat syömiset.

MAALAUSPAJA JA RANTASAUNA

Kirkkaan Sääksjärven rannassa on rantasauna ja uimaan pääsee ympäri vuoden. Saunan kapasiteetti on noin 10 henkeä. Saunan voi varata maalauspajan yhteyteen esimerkiksi 1,5-3 tunniksi.

Pyydä tarjous: hello@noralaaksonen.com

MAALAUSPAJA JA LINNAN TORNI

Upea nelikerroksinen torni järvinäkymällä taipuu moneksi. Se on suunniteltu nyt mm. yritysten kokouskäyttöön tai kaveriporukan illanviettoon. Tornin rauhassa on erinomaista kokoustaa. Tilasta löytyy 65 tuuman televisio, oma wi-fi ja kokousvälineet fläppitauluineen. Majoituspaikkoja löytyy kahdesta ylimmästä kerroksesta yhteensä 12. Alakerrassa on ruokailuhuone, keittiö, suihku ja kaksi wc:tä. Torni on sisustettu skandinaaviseen tyyliin vanhaa kunnioittaen. Katossa upeat vanhat valaisimet ja jugend ikkunoista näkyy rauhoittava luontomaisema. Rantasaunan voi varata tähän myös.

Pyydä tarjous: hello@noralaaksonen.com

KOKOUSTILAT

Röykkä Resortilta löytyy erilaisia kokoustiloja erilaisiin tarpeisiin. On isompaa salia videotykkeineen tai pienempää ja tunnelmallisempaa vaihtoehtoa. Gallerian tiloisssa voi myös kokoustaa. Tarjoilut tilaamme yhteistyökumppaneilta.

Pyydä tarjous: hello@noralaaksonen.com